Bruidsmake-up

Gefeliciteerd!

Je gaat trouwen, en natuurlijk wil je er op je mooist uitzien deze dag. Ik help je graag om er uit te zien als de stralende bruid die jij wilt zijn.

Misschien twijfel je nog. “Is een visagiste op een trouwdag echt nodig?’ Het antwoord is volmondig JA. Ik zorg ervoor dat je je mooiste zelf wordt. De dag zelf is al stressvol genoeg, het laatste waar je je druk over wil maken is je make-up op de meest bijzondere dag van je leven. Ik geef je graag een indruk van een trouwdag.

6 weeks before | Proefmake-up en kapsel

We beginnen met je proefsessie, een paar weken voorafgaand aan de bruiloft. We nemen je wensen door en deze wensen vertaal ik naar de voor jou perfecte look. Hou je van naturel of ga je voor “Full- Glam”?. Waar voel je je lekker bij en wat past het beste bij jouw dag? We kijken naar je eigen stijl, de vorm van je gezicht, je trouwjurk en de sfeer van de bruiloft. Tijdens deze sessie bespreken we de dag en jouw wensen op deze dag. Volstaat een bezoek in de ochtend, wil je dat ik later op de dag nog terugkom voor een touch up of wil je mij liefst de hele dag om je heen? Ook dit behoort tot mijn opties!